Dolphinaris Cancun

Prijzen variëren tussen $85 (€0,00 euro) en $199 dollar (€0,00 euro). Je kunt hier op verschillende manieren met de dolfijnen zwemmen, knuffelen en duiken, maar ook dolfijnentrainer worden voor een dag!

Er zijn 4 dolfijnen programma’s waar je uit kunt kiezen:

Programma 1
Het eerste programma geeft je de kans om in ondiep water de dolfijnen te aaien en te zien zwemmen. Dit duurt 40 minuten en kost $85 dollar (€0,00 euro).

Programma 2
Het tweede programma neemt je mee naar ondiep en diep water. Je krijgt hier een kus van de dolfijn, je gaat handen/vinnen schudden en je word voort getrokken door 2 dolfijnen op je rug. Daarna ga je naar het diepe water en kun je de dolfijnen met een snorkel bekijken en heb je wat vrije tijd om te aaien en observeren en om met de dolfijnen te zwemmen. Dit duurt 40 minuten en kost $99 dollar (€0,00 euro).

Programma 3
Het derde programma is het meest gekozen programma. Je krijgt de kans om aan te raken, te kussen en te knuffelen met een dolfijn. Daarnaast mag je kiezen of je word voort getrokken door 2 dolfijnen op je rug door de lagune, of dat je een voeten duw krijgt van 2 dolfijnen in het heldere water. Dit duurt 40 minuten en kost $129 dollar (€0,00 euro).

Programma 4
Het vierde en laatste programma is een optie waarbij je meehelpt in de dagelijkse routine en verzorging van de dolfijnen. Je krijgt informatie en een onderwater sessie. Daarnaast mag je kiezen of je wilt worden voort getrokken door 2 dolfijnen op je rug of dat je een voeten duw krijgt van 2 dolfijnen.

Daar bovenop krijg je nog een fotosessie. Als je voor deze optie gaat krijg je ook nog gratis toegang tot het waterpark! Dit duurt in totaal 8 uur en kost $199 dollar (€0,00 euro).