Interactive aquarium Cancún

In het Interactive aquarium Cancún kun je genieten van de vele attracties,  zoals de aquaria met een totaal volume van meer dan 27.800 liter water. Dit is het verblijf van allerlei zeedieren, waaronder kleurrijke tropische vissen en haaien.

Houd een zeester in je handen, raak een rog aan of bezoek een van de prachtige dolfijnenshows in dit aquarium. Daarnaast kun je er zwemmen met dolfijnen.  Je kunt kiezen uit 3 programma’s:

Programma 1: Primax 4
Het eerste programma heet Primax 4. Het beste deel van deze activiteit is het beroemde “voeten duwen”, waar je voortbewogen wordt over het water op een zodanig hoge snelheid dat je uit het water getild wordt als Superman! Er word gewerkt met kleine groepen van maximaal 4 personen. Dit programma duurt een uur waarvan je 45 minuten met de dolfijnen zwemt.

Dit programma kost $159 (€0,00 euro)

Programma 2: Dolphin Ride
Het tweede programma heet Dolphin Ride. Dit is een goedkoper programma waarbij je onder andere een ritje van een dolfijn krijgt door je vast te houden aan de rugvin. Dit programma duurt 45 minuten waarvan je een half uur met de dolfijnen zwemt. De groepen bestaan uit maximaal 10 personen.

Dit programma kost $119  (€0,00 euro)

Programma 3: Couples Dream Swim
Het derde programma heet Couples Dream Swim. Hierbij kun je als koppel samen de dolfijnen zwemmen, maar dit mag ook met je kind, een vriend/vriendin of een ander familielid. Dit is ook een mooi moment om bijvoorbeeld je partner ten huwelijk te vragen 😉

Dit programma kost $399 (€0,00 euro)