Delphinus Riviera Maya

Deze locatie biedt verschillende opties aan om te zwemmen met dolfijnen, namelijk:

Het eerste programma heet Primax 4. Het beste deel van deze activiteit is de beroemde “voeten duwen”, waar je voortbewogen wordt over het water op een zodanig hoge snelheid dat je uit het water getilt wordt als Superman! Daarnaast zijn de groepen altijd maximaal 4 personen waardoor het extra bijzonder wordt. Dit duurd een uur waarvan je 45 minuten met de dolfijnen zwemt.
Dit programma kost $159.

Het tweede programma heet Couples Dream Swim. Hierbij kun je als koppel samen de dolfijnen ervaren, maar dit mag ook met je kind, een vriend/vriendin of een ander familie lid. Je krijgt de kans om mooie foto’s te nemen voor een mooie herinnering. Dit is ook een mooi moment om bijvoorbeeld je partner ten huwelijk te vragen.
Dit programma kost $399

Het derde programma heet Trainer for a Day. Met dit programma ga je een hele dag meelopen met een dolfijnentrainer. Je krijgt meerdere informatieve activiteiten en 200! minuten in het water met de dolfijnen. de lunch en drinken zijn hierbij inbegrepen. in totaal duurd dit programma 8 uur.
Dit programma kost $209

Het vierde programma heet The One. Dit is een hele bijzondere optie. Je gaat hierbij namelijk alleen met een dolfijnentrainer het water in. Er zullen geen enkele andere mensen bij je in het water zijn. Je krijgt hierbij een uur de tijd in het water met de dolfijn.
Dit programma kost $499

Het vijfde programma heet Dolphin Ride. Dit is een goedkoper programma waarbij je onderandere een ritje van een dolfijn krijgt door je vast te houden aan de rugvin. Deze optie duurd 45 minuten waarvan je een half uur met de dolfijnen zwemt. De groepen bestaan uit 10 of minder mensen.
Dit programma kost $119