Delphinus Xcaret

Deze locatie biedt 3 verschillende programma’s voor het zwemmen met dolfijnen. Hieronder staan ze in het kort beschreven:

Het eerste programma heet Primax. Hierbij ga je zwemmen met de dolfijnen, kun je ze aanraken, een kus krijgen van een dolfijn, en een voetenduw waarbij de dolfijn je met zn snuit vooruit zwemt met zo’n snelheid dat je tot je middel uit het water getild word. Deze optie duurt 1 uur waarvan een kwartier uitleg en 3 kwartier in het water. De groepen bestaan uit maximaal 6 personen.
Dit programma kost $149

Het tweede programma heet Interax. Je krijgt een kus van de dolfijnen, en je kunt ze aaien. Daarnaast laten de dolfijnen acrobatische kunsten zien, en kun je hun gedrag in het water observeren. Dit programma duurt 3 kwartier, waarvan een kwartier uitleg en een half uur in het water. de groepen bestaan uit maximaal 10 personen.
Dit programma kost $99

Het derde programma heet Dolphin Kids. Dit is een perfect programma niet alleen voor kinderen maar ook voor mensen die niet kunnen zwemmen, of ouderen. Deze optie duurt een half uur waarvan 10 minuten uitleg. De rest van de tijd is in het water maar op een plateu waarbij je niet geheel onder water komt zodat je gewoon kunt staan. Er kan veel gebeuren in dit programma zoals een dolfijnenkus, vrij zwemmen, staan op het platform, een knuffel, singalen, applause, dansen, zingen en hand/vinnen schudden. De groepen bestaan uit maximaal 12 personen.
Dit programma kost $69