Delphinus Xel-Ha

Deze locatie heeft  5 verschillende programma’s

Het eerste programma heet Primax. Hierbij ga je zwemmen met de dolfijnen, kun je ze aanraken, en kun je een kus krijgen van een dolfijn. Ook is een voetenduw een optie, waarbij de dolfijn je met zijn snuit vooruit zwemt met zo’n snelheid dat je tot je middel uit het water getild wordt! Deze optie duurt 1 uur waarvan een kwartier uitleg en 3 kwartier in het water. De groepen bestaan uit maximaal 6 personen. Dit programma kost $149.

Het tweede programma heet Trainer for a Day. Met dit programma ga je een hele dag meelopen met een dolfijnentrainer. Je krijgt meerdere informatieve activiteiten en 200 minuten in het water met de dolfijnen. De lunch en drinken zijn hierbij inbegrepen. In totaal duurt dit programma 8 uur. Het programma kost $209.

Het derde programma heet Interax. Je krijgt een kus van de dolfijnen, en je kunt ze aaien. Daarnaast laten de dolfijnen acrobatische kunsten zien en kun je hun gedrag in het water observeren. Dit programma duurt 3 kwartier, waarvan een kwartier uitleg en een half uur in het water. Het programma kost $99.

Het vierde programma heet Delphinus Trek. Dit is een hele bijzondere optie, hierbij ga je namelijk met een duikershelm 4 meter onder water om op de bodem met de dolfijnen in contact te komen. De duikhelm zit met een slang verbonden met de bovenwereld, daardoor ben je echt aan het duiken, zonder dat je een duikbrevet nodig hebt. Je kunt hierbij kusjes krijgen van de dolfijnen, met ze over de bodem mee lopen, je kunt ze aaien, met ze zwaaien en een hand/vin schudden. Je kunt ook gewoon kijken hoe ze zich gedragen onder water en hoe ze rustig voorbij zwemmen. Dit programma duurt 60 minuten, waarvan 45 minuten in het water. De kosten voor het Delphinus trek programma bedragen $149.

De vijfde optie heet Xel-Ha Dolphinclusive. Dit is toegang tot het Xel-Ha park in combinatie met het dolfijnen programma Primax ($239) , Dolphin Ride ($199) , of Interax ($159).